Om Coronaviruset för dig som ska besöka Colosseum specialisttandvård. - Läs mer
 

 

DENNA TEXT ÄR AVSEDD FÖR TANDLÄKARE

 

Ledande specialister redo att hjälpa dig med dina patienter.

Colosseum Specialisttandvård har samlad kompetens inom odontologins specialistområden. Här får du som remittent just den hjälp som ni behöver.

Tryggt, smidigt och i god dialog

Som din resurs behandlar vi din patient utan onödiga väntetider och i god dialog med dig. Tryggt, smidigt och med ledande kvalitet i vården och ett bra bemötande. Välkommen att remittera till oss – eller att kontakta oss för rådgivning kring din patient.

Så här remitterar du till oss

Här kan du säkert och krypterat skicka dina remisser till Colosseum Specialisttandvård. Bifoga remissen som pdf tillsammans med röntgenbilder. Du kan även välja att använda dropfunktionen för pdf:er och röntgenbilder längst ner.
I meddelanderutan räcker det att du bara skriver. tex remiss från ”ditt namn” eller ”klinikens namn” Du kan också skicka remiss via C-takt, Medspace (sök MSID 7655 alt. Colosseum Specialisttandvård) eller via post. Har du några frågor är det bara att slå oss en signal.

 

Skicka remiss

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, zip, doc, docx, Max filstorlek: 50 MB.
    • Vi sparar ditt namn och e-post i syfte att kunna tillhandahålla tjänsten remisshantering. Personuppgifterna behandlas för att Colosseum Specialisttandvård ska kunna kontakta dig för vidare hantering av din remiss samt för eventuell felsökning vid tekniska fel med formuläret. Lämnade personuppgifter kommer inte att behandlas under längre period än nödvändigt för att uppfylla de syften för vilka uppgifterna behandlas.